2018-09-24

Säkerhetsgranskning

Säkerhetsgranskning av IT-miljön

Hur står din verksamhet emot sabotage?
Medvetna som omedvetna, interna eller externa hot som alla verksamheter drabbas av.

Startar inte applikationer, mail som inte kan skickas eller att Internet är segt som sirap ger konsekvenser för företaget. Personalen är en stor utgift och fast kostnad. Betalar du för 8 timmars arbete men får bara ut 6 timmars arbete blir det svårt med lönsamhet.

Hur snabbt är ni lönsamma igen efter en IT krasch och hur snabbt behöver ni vara igång igen för att undvika konkurs…

Kontakta oss, vi ger dig svaret!

I dagens samhälle ställs det allt större krav på IT-säkerheten både från den nyfikne användaren/besökaren men även från regeringen att IT-system ska hålla en viss lägsta nivå av IT-säkerhet (GDPR, NIS). Kortfattat vad som utförs är att en granskning av IT-miljön utifrån en effektiv metod som bygger på ISO 27001, erfarenheter och kunskaper där perspektiv som teknisk, fysisk och administrativ säkerhet gås igenom. Vilket resulterar i en bättre bild, bättre medvetenhet hur det ser ut och vart fokus ska vara på att lägga resurserna. Det är ju ingen ide att lägga resurser på sådant som fungerar och håller rätt säkerhetsnivå utan det är bättre att lägga resurserna på sådant som verkligen behöver förbättras, man gör risk hantering och medvetna val.

Se till att skydda dina tillgångar. Kontakta oss idag!

Säkerhetsgranskningen omfattar

  • Social enginering
  • Fysisk säkerhet
  • Teknisk säkerhet
  • Administrativ säkerhet
  • Desktop hacking
  • Penetrationstest
  • Containerdykning

En säkerhetsgranskning är det första steget för att ta reda på vilken insats som behövs, varesig det är tekniska system eller utbildningar.

Säkerhetsgranskning
Fyll i för en kostnadsfri offert